Beliani 403226

Beliani 403226

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-24): 79190.00

További termékek a kategóriából

További Beliani termékek: Beliani Mennyezeti ventilátor

GLOBO 0318 Wade Mennyezeti ventilátor 35 990 Ft-tól GLOBO 0318 Wade Westinghouse Jasmine Mennyezeti ventilátor 107 485 Ft Westinghouse Jasmine Westinghouse Athena (78010) Mennyezeti ventilátor 82 390 Ft Westinghouse Athena (78010) Westinghouse Princess Trio 78265 Mennyezeti ventilátor 48 980 Ft Westinghouse Princess Trio 78265

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Átmérő 107 cm
Fogyasztás 62 W
Sebességfokozatok száma 3
Lámpa Van
Tömeg 6 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mennyezeti ventilátor húzókapcsolóval. Adj egy csipetnyi hagyományos bájt otthonodnak ezzel a mennyezeti ventilátorral. A fém, az akril és a szintetikus anyagok keverékéből készült darab tartós és könnyen ápolható. A ventilátor három állítható sebességgel rendelkezik, amely megfelel minden kényelmi igénynek, valamint egy húzókapcsolóval van ellátva, amely egyszerű irányítást biztosít. Az E27-es izzókkal kompatibilis Részletek: Típus: Mennyezeti ventilátor. Főbb anyagok: Furnér. További anyagok: Üveg. Lámpatest anyaga: Üveg. Lámpaernyő anyaga: Furnér. Teljesítmény: 62 W. Energiafelhasználás: 1250 W. Villanykörték szükségesek: 2. Motor típusa: AC. Zajszint: 50. Percenkénti fordulatszám: 182. Méretek: Váz méretei: 30x30. Vezetékhossz: 25 cm. Mélység: 107 cm. Szélesség: 107 cm. Magasság: 35 cm. Súly: 6 kg. Az ajánlat a következőket tartalmazza: 1 x mennyezeti ventilátor világítással, Nem az ajánlat része: villanykörte. Főbb jellemzők: Ventilátor sebesség szabályozás (alacsony, közepes, magas), Zsinórkapcsoló, Tradicionális design modern kisugárzással, Fa-szerű felület a természetes megjelenés érdekében, Könnyen kezelhető és tartós kialakítás. Összeszerelési információk: Részleges összeszerelést igényel. További információk: A kábel hosszának beállítását bízza szakemberre! Karbantartási tippek: Furnér: 1. Tisztítsa meg enyhe tisztítószerrel és puha ronggyal az erezet irányába. 2. Az olajjal kezelt bútorokat, az állapotuk megőrzése érdekében, szükséges időnként újraolajozni. 3. Tisztítás után azonnal törölje le, hogy a bútor ne szívja be a vizet. Üveg: 1. Enyhe tisztítószerrel vagy üvegtisztítóval és puha ronggyal tisztítsa. Tisztítás után azonnal törölje szárazra. 2. A karcolások elkerülése érdekében ne használjon krémtisztítószert.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.