Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Westinghouse Mennyezeti ventilátor világítással és húzókapcsolóval Westinghouse PEARL 72118, Ø 105 cm

62 955 Ft
Raktáron
irány a bolt »
dalap.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 62 955 Ft

További termékek a kategóriából

További Westinghouse termékek: Westinghouse Mennyezeti ventilátor

Westinghouse Vegas (72272) Mennyezeti ventilátor 41 735 Ft Westinghouse Vegas (72272) Westinghouse Capitol 78274 Mennyezeti ventilátor 41 310 Ft Westinghouse Capitol 78274 Westinghouse Princess Trio 78324 Mennyezeti ventilátor 39 180 Ft Westinghouse Princess Trio 78324 Westinghouse Princess Trio 78199 Mennyezeti ventilátor 48 980 Ft Westinghouse Princess Trio 78199
Termékleírás
Átmérő 105 cm
Fogyasztás 45 W
Sebességfokozatok száma 3
Lámpa Van
Tömeg 4.7 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Westinghouse Pearl fehér, világos juharEgy elegáns stílusú mennyezeti ventilátor, világítással. Formatervezése és esztétikus kidolgozása illeszkedik szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor rozsdamentes acél   testéhez  4 penge  (lapát) kapcsolódik, melyek egyik oldala világos juhar a másik  fehér színű.  A ventilátor lapátok  fából, ránctalan felülettel  készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell  nagyon csendes , tehát különösen alkalmas a  hálószobába ,   dolgozószobába  vag y akár az  irodába . A mennyezeti ventilátor 3 sebességfokozatban működtethető . Átmérője  105 cm  kiváló hatásfok érhető el 15 m2 alapterületű szobában . A mennyezeti ventilátor integrált fényforrást is tartalmaz, így csillár funkcióval is rendelkezik , helyettesítheti a fő fényforrást a helyiségben. A lámpatest 3x GU10 -es foglalattal szerelve. Energiatakarékos, vagy LED izzóval is működtethető (égő nem tartozék). A ventilátor kapcsolóját a testről lógó két  lánccal  lehet kezelni, mely a motorhoz van csatlakoztatva. Az egyik lánc meghúzásával, a maximális teljesítménnyel indul, a következő  3 húzással  lehet csökkenteni a sebességét, negyedik húzás  leállítja a ventilátort. A másik lánccal a világítást tudja be vagy, kikapcsolni.
A ventilátorhoz kapható  kézi vagy fali távirányító,  a fenti kiegészítő termékek között lehet választani . A távirányítót, hosszabbító rudat célszerű felszerelés előtt csatlakoztatni, de lehetőség van a későbbi beszerelésre is. A ventilátort " Dual Mount " felfogató rendszerrel lehet rögzíteni a mennyezethez, ennek köszönhetően könnyen be lehet állítani a megfelelő működési magasságot a részletes szerelési utasítás segítségével. Ajánljuk azoknak, akik elegáns, halk hűtést szeretnének kisebb helyiségbe, hálószobába, étkezőbe. akár 30 % energia megtakarítás Üzemmódok:   Tél - a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg . Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal ! Nyár - a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket . Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4°C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal. De ne feledje, a mennyezeti ventilátor Önt frissíti fel, nem az üres szobát! Ajánljuk, kapcsolja ki, ha helyiségben már nem tartózkodik senki.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.