ZAMBELIS LIGHTS 19142

Ajánlataink a termékre

 

Zambelis króm-natúr fa mennyezeti ventilátor (ZAM-19142) IP20 (19142)

162 590 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
fenymania.hu
 

Zambelis Zambelis 19142 - Mennyezeti ventilátor + távirányítás UN0789 (UN0789)

198 990 Ft
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
lampak.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 162 590 Ft

További termékek a kategóriából

További ZAMBELIS LIGHTS termékek: ZAMBELIS LIGHTS Mennyezeti ventilátor

Faro Barcelona 33710 Aloha Mennyezeti ventilátor 91 190 Ft Faro Barcelona 33710 Aloha Faro Barcelona 33782 Meno Mennyezeti ventilátor 79 890 Ft-tól Faro Barcelona 33782 Meno Faro Barcelona 33516DC Lantau Mennyezeti ventilátor 135 490 Ft-tól Faro Barcelona 33516DC Lantau ZAMBELIS LIGHTS 19136 UN0787 Mennyezeti ventilátor 167 490 Ft-tól ZAMBELIS LIGHTS 19136 UN0787
Termékleírás
Átmérő 132 cm
Sebességfokozatok száma 3
Lámpa Nincs
Tömeg 7 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A(z) Zambelis Lightsventilátoros lámpák a világítás és design összefonódásának ékességei. Ezek a kifinomult világítási megoldások olyan stílust és funkcionalitást hoznak a térbe, amelyek lenyűgözőek és inspirálóak. A magasra emelkedő lámpatestek elegánsak és kihasználják a tér magasságát, így megragadva a figyelmet. A(z) Zambelis Lightsventilátoros lámpák sokféle stílusban és méretben elérhetők, így könnyedén megtalálhatjuk az otthonunk vagy munkaterünk hangulatához illőt. Legyen szó minimalista vonalvezetésről vagy extravagáns formatervezésről, a(z) Zambelis Lights ventilátoros lámpák mindig központi elemként jelennek meg a belső térben. Ezen túlmenően a(z) Zambelis Lights ventilátoros lámpák nem csupán megvilágítást nyújtanak, hanem karaktert is adnak a helyiségnek. A fény és árnyék játéka, valamint az egyedi fényelosztás segítségével létrehozhatunk különleges atmoszférát, amely éjszakai beszélgetésekhez vagy pihentető perceinkhez ideális. A(z) Zambelis Lights ventilátoros lámpák az enteriőr központi elemeivé válnak, és kiemelik a tér egyediségét. Legyen szó a nappali, a hálószoba vagy akár az étkezőről a(z) Zambelis Lights ventilátoros lámpák tökéletesen illeszkednek a különböző helyiségek hangulatához és funkciójához. Bármilyen stílusú lakberendezésbe is kerüljenek, a(z) Zambelis Lights ventilátoros lámpák mindig stílusos megjelenést és megfelelő világítást biztosítanak. A Moretti. hu egy sokoldalú weboldal, ahol minőségi és stílusos lakberendezési termékeket találhat. A platformon széles választékban kínálnak bútorokat, lámpákat, dekorációkat és egyéb lakberendezési elemeket, amelyek segítenek új életet lehelni otthonába.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.